Vodde Recycled XMas Socks Snowflake

Artnr: W36960

Bekväma strumpor från Vodde tillverkade i en 100% cirkulär ekonomi och tillverkningsprocess. trumporna har en glad, stickad juldesign. Juldesignen är standard och kan inte modifieras.
Basen på strumporna är tillverkad av återvunnet garn och finns i en standardfärg. Du kan välja mellan 4 standardfärger av återvunnet garn: grönt, rött, blått och svart. En logotyp och/eller julbudskap kan stickas i botten av strumpan i valfri färg.
Dessa julstrumpor är förvånansvärt fina som ett alternativ till ett julkort, som ett komplement till en julkorg eller som present under granen.

- Strumporna leveras som standard i par med en etikett, som kan tryckas i din egen fyrfärgsdesign. Dessa strumpor består av 52% återvunnen bomull (från insamlade tygbitar), 44% återvunnen polyester (från insamlade PET-flaskor) och 4% elastan. Finns i storlekarna M (36-40) och L (41-46). Minsta beställning: 100 par strumpor per storlek. Minsta beställning totalt: 200 par strumpor.

- Tillval: levereras i par i en (skräddarsydd) låda tillverkad av återvunnen kartong - möjligt från 1200 par strumpor.

- Genom att bära dessa hållbara strumpor bidrar du till en värld med mindre föroreningar. Utvecklad och testad i Nederländerna. Made in the EU.


Produkten har utgått ur sortimentet.
Visa andra liknande produkter